Ge upp Fas 3!


Du kan vara arbetsmarknadsminister, entreprenör, kommunalråd, proffstyckare, journalist, vem som helst. Det spelar ingen roll, det du sysslar med, att fortsätta försvara Fas3 är fullständigt meningslöst, galet och dödsdömt, varför gör du det?

Inse att slaget är förlorat, er sak är dömd.
Sorgliga är de figurer som trots övermäktig opinion går emot folkviljan, blundar och framhärdar i en dödsdömd sak för sin prestige eller kortsiktiga vinnings skull.

Världshistorien kan presentera en uppsjö av dessa förstockade  människor som mycket väl hade kunnat stanna upp och gjort ett bättre val för sig själv och andra, men istället valde att framhärda, med känt resultat.  Ingen nämnd, ingen glömd, men där finns såväl diktatorer, kejsare och krigsherrar med flera. Vad lämnar de för namn efter sig?

Fas 3 är knappast världshistoria men ett mycket sorgligt kapitel i Svensk historia.  Ett praktexempel på nonchalans mot människor, ogenomtänkthet, girighet, till och med ren och skär dumhet. En dumhet som till och med är större än egoismen eftersom ingen alls kan ses som vinnare i slutänden.  Vill du verkligen vara med och skriva ditt eget skammens kapitel där?

Varje dag växer opinionen mot detta Fas3 allt starkare, vi räknas säkert i hundratusentals människor som är emot detta idag.  Många av oss har inget att förlora, vi vägrar att låta oss trampas på mer. Vi är ursinniga, fyllda av åratals förtryck, hån och förlöjligande, tror du att vi  mangrant ger upp? För varje av oss som trampas ner reser sig två av oss upp, ännu argare. Idag är vi 25 000 som är inskrivna i Fas3 inom kort är vi det dubbla. Du kan fortsätta välja att slå dövörat till, låtsas missförstå, ignorera och förlöjliga oss och våra argument. Varför?

Vill du vara den som vaknade upp och tog reson, eller vill du följa ditt vrak till botten?
Jag tycker valet är enkelt, vad tycker du?

Kommentarer
Postat av: Cylinderhatt

Om vi inte ska ha fas-3, vad ska vi ha istället?

Kommer ett avskaffande av fas-3 automatiskt göra människor mer attraktiva för företagen?

2011-03-19 @ 18:54:51
Postat av: Bengt Fredriksson

Vad vi skall ha istället? Jag tycker att vi kan ha plusjobb eller beredskapsjobb. De ger förutom en skäligare inkomst även bättre meriter eftersom man i större utsträckning arbetar med riktiga på marknaden förekommande sysslor.

I övrigt finns det många sysslor som borde vara avlönade, exempelvis klassmorfar och det vet jag att du är enig med mig om.

2011-03-19 @ 19:02:23
URL: http://benfred.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0