Stor REA! Skynda! Stor REA!


Fas3-REA!...
Kära arbetsgivare! Snart reas jag ut och nu snackar vi REALISATION eller rättar sagt SLUTFÖRSÄLJNING !  För NU är det verkligen slut på de urusla villkoren med Nystartsjobb och ynka 85% av lönekostnaderna betalda, det kvarstår minsann ändå sociala avgifter och dylikt och du tyckte att det var alldeles för dyrt för mig, inte undra på att du inte ens tänkte tanken. Men den som väntar på något gott! ...för NU ser du..NU kommer FAS3 och villkor som bör passa även dig!


Jaja, ni får hålla er till tåls ett tag till, det är inte förrän i april som jag slumpas ut som gratisprov… Ja, i praktiken är det bättre villkor ändå käre kund, du får till och med betalt för att stå ut med mig!
225 kronor om dagen får du ifrån Sverige för besväret, pengar som skall ersätta det omak och de kostnader jag tänkas kan förorsaka… och du! Vem vet, jag kanske kan göra någon nytta samtidigt, i så fall har du ju gjort en liten vinst!

Vad får du?

·         Fri arbetskraft på heltid i två år (sen säljs jag till nästa intressent). Semester ingår ej men frigång kan tillåtas i 20 dagar, jag får dock ej lämna landet (vilket av ekonomiska skäl ändå ej är aktuellt)

·         225 kronor/dag som ersättning för att du tar emot mig


Vad får jag?

·         Jag får aktivitetsersättning om högst 14960 kr/månaden före skatt.

·         Arbeta

·         Förhoppningsvis ett intyg att användas för godkännande av nästa intressent i FAS3


PS. Om jag brygger kaffe ersätter jag väl ingen riktig arbetare? DS


RSS 2.0