Ego-robotarna


Så är det... naturligtvis... att jag inte har förstått detta förut!
Vi är invaderade av utomjordingar som iklätt sig mer eller mindre mänsklig skepnad och som genom spridning av virus och infiltration försöker ta över vårt land för gott.

De är inte så dumma som man kan tro vid första anblick och åhörande, tvärtom, de spelar på mänskliga svagheter som egoism och girighet.
Det enda de behöver göra är att krydda anrättningen med en stor dos blockering av det som gör oss till människor, nämligen empati och mänsklighet.

När empatin för vår nästa är borta men egoismen och girigheten kvarstår, vad återstår då av det som gör oss mänskliga? Vad är det då som hindrar omtanken om oss själva och vår naturliga vilja att äga till att växa från normal självbevarelsedrift till något helt annat och skrämmande själviskt?

Här går många av oss helt aningslöst, lägger fokus på att bekymra oss om borelia, ehec-smitta, galna ko-sjuka osv.. Vår rädsla är oändlig. Vi vaccinerar oss därför mot influensor, mässling och allehanda farsoter men.. ser det inte.. förstår helt enkelt inte varningssignalerna från det verkliga hotet mot vår mänskliga existens, viruset som angriper din själ, nämligen, girig egoism.

I modern tid har viruset spritt sig med rekordfart till våra svenska hem, såväl slott som koja. Lättast har viruset att få fäste hos människor som redan har svag koppling mellan hjärta och själ, denna försvagning kan ha många olika orsaker och beror ibland på bekymmerslöst leverne eller lika ofta av att tvingas leva i en kall miljö.

Spridningen av virus övervakas av en liten elit utomjordingar Det sker vanligen från mun till mun eller från konto till konto.

Hur yttrar sig symtomen?
Att bli smittad går snabbt, men sjukdomens symtom är till att börja med nästan omärkliga. Bland de första märkbara symtomen är att den smittade uppvisar en ökad intolerans mot resten av sin omgivning och med tiden även ett zombie-liknande intryck där allt utanför den egna sfären framstår som tämligen likgiltigt. Dock väcker det som den virusdrabbade uppfattar som hot mot egot häftiga reaktioner. Allt eftersom ufo-sjukan fortskrider påverkas sinnena tills dess att den drabbade till sist endast uppfattar sig själv och sina uppdragsgivare.

Ledarna, själva utomjordingarna består till största delen av mekanik och är således i avsaknad av känslor och mänskligt förnuft, dock är de programmerade för att fungera så effektivt som möjligt enligt deras egna syften, att förslava människorna och bereda plats... för den stora amöban som på sin planet ständigt skapar nya robotar som skickas ner till vårt land allteftersom de befintliga humanoida robotarnas program hakar upp sig, vilket vi alla sett exempel på.En humanoid robot är enkel att känna igen för den osmittade människan. En sådan saknar förutsättningar att på ett trovärdigt sätt kunna föra en logisk diskussion, förmodligen kommer bättre och mer uppgraderade versioner i framtiden.
Upprepningar med ett antal förprogrammerade fraser tillhör ett av de fenomen som enklast går att igenkänna.
Avsaknaden av känslor ger också ett bestående intryck. Inför en humanoid robot ger inget lidande något egentligt intryck. Empati är en mänsklig egenskap.
För den som ger sig tid att konfrontera dessa robotar med oönskad stimuli, upprepade frågor, har då möjlighet att störa dess funktioner i såväl mjukvara och hårdvara. När en humanoid robot inte har någon färdig fras i sin databas av ord, så försöker den helt felaktigt prata om något helt annat tills den hakar upp sig. En sådan robot blir överhettad och talet, tydligt maskinmässigt och hackigt.

Vakna upp svenska folk, vi är ockuperade!Kommentarer
Postat av: Bengt

Slipsen stryper kontakten mellan hjärta och hjärna så det blir lättare att fatta känslokalla beslut.....

2011-06-26 @ 10:57:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0